program legislatie

Despre noi

 

Compania ETO Software este recunoscuta in Timisoara datorita experientei bogate in domeniul bazelor de date, acumulata de-a lungul a 20 de ani. Printre clientii nostri se numara peste 15000 de institutii publice sau administrative, primarii, diverse societati comerciale si Regii Autonome, institutii de invatamant de stat sau private. Am oferit servicii profesioniste chiar si expertilor contabili care au apelat cu incredere la serviciile noastre.

Echipa noastra este formata din profesionisti din domenii precum informatica, juridic, inginerie sau economie, pentru a putea oferi clientilor nostri servicii caracterizate prin calitate si seriozitate. Ne-am evidentiat prin seriozitatea si promptitudinea cu care am rezolvat problemele clientilor, din convingerea ca numai prin satisfactia oferita clientului ne vom asigura succesul in timp.

 

Domenii de experienta

1.Software – avem o expertiza consolidata in servicii de programare – Microsoft Visual C++, Microsoft Visual Basic, Java, dar si in administrarea si operarea diverselor baze de date;

2.Juridic/economic – experienta noastra se intinde asupra tuturor ramurilor de drept dar si in chestiuni precum finante, comert, activitati fiscale si contabile;

3.Suport – personalul nostru calificat este intotdeauna la dispozitia clientului pentru solutionarea diverselor probleme de functionare a componentelor software;

 

MANIFEST:

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor un soft de legislatie complex care sa faciliteze considerabil accesul si utilizarea actelor normative, atat cele deja existente, cat si cele care vor intra in vigoare ulterior.

Softul de legislatie se adreseaza tuturor celor care lucreaza in aceste domenii si au nevoie de acces in timp util la legislatia romaneasca si nu numai. Astfel, pot beneficia de utilitatea acestui program managerii, contabilii si expertii contabili, functionarii publici, cei care lucreaza in invatamant si administratie etc.

Scopul acestui soft de legislatie este sa va aduca direct pe calculatorul dumnevoastra legislatia romaneasca din 1886 pana in prezent, actualizata in permanenta.

Softul are o interfata usor de utilizat si prietenoasa, o buna viteza de cautare, afiseaza forma finala a actului cautat, incluzand direct toate modificarile pe care le-a suferit textul de–a lungul timpului. Intr-o lume in care cerinta de informatie este din ce in ce mai mare, un soft de legislatie precum Lex 2013 este indispensabil activitatii pe care o desfasurati.

Prin urmare, Lex 2013 a fost elaborat pentru a va sprijinin in activitatile dumneavoastra, avand in vedere ca in prezent, accesul in timp record la informatie va asigura succesul garantat. Avand in vedere si faptul ca Lex 2013 este in actualizat la intervale regulate, iar interfata este prietenoasa si usor de utilizat, v-il recomandam ca fiind un soft ideal de utilizat.

Lex 2013 va asigura ca veti gasi orice lege cautati la timp, actualizata, precum si referintele spre alte texte normative ce v-ar putea fi utile. Acest soft va ajuta sa economisiti timp si bani, si va ofera garantat calitate si profesionalism.

Program de legislatie

Prezentare video lex 2013

descarca trial